Hajhosszabbítás olcsón,garanciával

Szép és minőségi hajhosszabbítás olcsón! Telefon:06204221183 Skype: bwiki1987

                  

Keratinos hőillesztés


hoillesztes.jpg

Mi a keratin?

A keratinos hőillesztés a legkímélőbb módszer hajhosszabbítás esetén. Ahhoz, hogy megértsük, miért ez a legkímélőbb módszer, tisztában kell lenni azzal, hogy mi a keratin.Természetes hatás

A keratin egy fehérje féleség, mely a hajszál kémiai anyaga. Egy hosszanti szerkezetű aminosavlánc, valamint az ezeket összekötő harántláncok összessége.

Rövidebben szólva, a keratin a haj alapvető anyaga.

Régebben volt kereskedelmi forgalomban folyékony formában keratin, melyet úgy is neveztek, hogy folyékony haj. Ez valóban fedte a valóságot, hiszen a haj alapanyagát lehetett megkapni folyékony formában.
Ennek tudatában már egészen érthető, hogy miért a keratinos hőillesztés a legkíméletesebb módja a hajhosszabbítás és hajdúsítás műveletének.
 

Keratinos eljárás

A keratinos hőillesztés a legalkalmasabb hajhosszabbítás eljárás arra vonatkozóan, hogy észrevétlen maradjon a tény, miszerint póthaj van beillesztve.
Tincses hajhosszabbítás a lényege, ezért még akkor is természetes marad a haj, ha valaki beletúr. Ujjakkal sem igazán lehet érzékelni az illesztéseket.
Tökéletesen alkalmas copfos, kontyos, feltűzött frizurákhoz, hiszen akkor sem látható az illesztés, ha láthatóvá van téve a hajtő.

Első lépésként a saját hajat apró tincsekre szedik, majd tincsenként kerül hozzáillesztésre a póthaj.
A póthaj töve keratinnal van bevonva, mely hő hatására megköt, így kerül rögzítésre a saját hajhoz.
Akár hajhosszabbítás a cél, akár hajdúsítás, a keratinos hőillesztés a legkímélőbb és legtermészetesebb módszer.

Keratinos hőillesztés általi hajhosszabbítás eltávolítása

A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet.
Hatalmas előnye, hogy a póthaj újra hozzáilleszthető a hajhoz. Természetesen csak abban az esetben, ha a póthaj elegendő törődést kapott, és megmaradt jó állapotában.
Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra felhasználhatók.
Hátránya a nehéz,időigényes leszedés.

Szilikonos mikrogyűrűzés

mikro.jpg

A szilikonos mikrogyűrűzés szintén tincses hajhosszabbítás, mely elsősorban fémérzékeny nők számára javasolt.
Pici, 2-4 mm-es mikrogyűrű rögzíti a póthajat a saját tincsekhez, mely szilikonréteggel van bevonva.
A gyűrű áthúzásra került a saját hajon és a póthajon, majd ezután rá van szorítva, hogy stabilan egyben tartsa a saját hajat és a póthaj tincseket.
A szilikonos mikrogyűrű nagyon hasonló színű, mint a haj, ezáltal teljesen észrevétlen. Tapintása puha, és mivel igen kis méretű, ezért nem nyomja fel a hajat, teljesen természetes hatást kelt.
A mikrogyűrű egy speciális fogó segítségével kerül rászorításra, mely fogó segítségével ugyanúgy el lehet távolítani a tincseket.
Amennyiben a hajhosszabbítás után valaki kellőképpen ápolja haját és a póthaj megőrzi jó minőségét, akkor a mikrogyűrű eltávolítása után feljebb lehet húzni azokat és újra rögzíteni lehet a hajtőnél.
Többek között ezért is érdemes vigyázni hajhosszabbítás után a póthaj minőségére, mert az többször is felhasználható.
Mikrogyűrűzés után a hajhosszabbítás két-három hónapig esztétikus marad. Utána vagy el kell távolítani, vagy a hajtőnél újra kell rögzíteni azokat. Előnye a könnyű levétel, gyors felrakás, saját hajat nem károsítja. Hőhatás, vegyszer nem éri a hajat.

Hüvelyes hajhosszabbítás

A hüvelyes hajhosszabbítás technológiája kicsit hasonló a szilikonos mikrogyűrűhöz. Hasonlóképpen egy fogó segítségével került rászorításra a póthaj.
A hüvelyes hajhosszabbítás esetén egy 2 mm átmérőjű cső rögzíti a póthajat a saját hajhoz, melynek hossza 1 cm.
A cső annyira apró és vékony, hogy semmilyen kitüremkedést nem okoz, így teljesen természetesnek látszik a haj hajhosszabbítás után.
A hüvelyes hajhosszabbítás hazánkban még nem túlságosan elterjedt, mindössze tavasz óta alkalmazzák ezt a technológiát, pedig ez a legtartósabb hajhosszabbítás technológia.
Hatalmas előnyt jelent, hogy hajhosszabbítás után négy hónapon át fent maradhat a póthaj, anélkül, hogy az károsodna, vagy esztétikailag nem lenne megfelelő.
Mivel sem ultrahangos, sem hőeljárás nincs a hüvelyes hajhosszabbítás által, ezért igen erősen kíméli a saját hajat.
A picike cső a hajtőtől egy centiméterre kerül rászorításra, és akármilyen frizura készíthető utána, a csövecskék láthatatlanok maradnak.
A hüvelyes hajhosszabbítás a legkényelmesebb, legtermészetesebb, és legkímélőbb módszer jelenleg a hajhosszabbítás technológiák között.
Természetesen, a tincsek négy hónap után újra felhelyezhető, amennyiben a póthaj viselője elegendő gondossággal ápolta a póthajat, és az nem ment tönkre a viselés során.http://www.viki-hajhosszabbitas.hu/technikak

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 251
Heti: 902
Havi: 4 414
Össz.: 230 859

Látogatottság növelés
Oldal: Hajhosszabbítási technika
Hajhosszabbítás olcsón,garanciával - © 2008 - 2015 - hajhosszabbitasolcson.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

EladoDomain.NET támogatásával a HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: hajhosszabbítás árak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »